Ori la bal ori …

Se apropie vara si, in afara de examene si bac se apropie si balurile. Stiu ca pentru fete alegerea rochiei de bal este o misiune grea, plina de stres si alergatura. Asa ca o sa va propun cateva modele pentru toate gusturile. Multe fete au tendinta sa exagereze cand vine vorba de rochiile de bal,vor sa fie cat mai stralucitoare si in atentia tuturor. Sfatul meu este sa nu exagerati! Imbracati fie o rochie stralucitoare fara sa mai puneti insa accesorii, fie o rochie simpla dar cu accesorii stralucitoare, un plic cu pietre sau paiete sau chiar pantofi,sandale accesorizate.Atentie insa, nu le puneti pe toate odata! Nu ati vrea sa aratati ca un pom de Craciun.

Pentru cele care nu au o groaza de bani sa de ape rochii,pantofi si alte nebunii, doar e criza, sfatul meu este urmatorul: imbracati o rochie neagra simpla,pantofi cu tocul foarte inalt, negrii sau rosii daca aveti, cercei candelabru cu pietre stralucitoare si 2 -3 bratari la fel (gasiti la orice magazin cu accesorii) , parul cat mai simplu si un machiaj de efect (aveti cateva exemple in pozele de mai jos). Ca un pont: folositi genele false, dar nu dati cu 10 straturi de rimel peste, pentruca vor arata cu siguranta fals si incarcat.

Pentru machiaj sfatul meu este sa va faceti ori un smokey eye nu neaparat cu negru si buze intr-o nuanta cat mai naturala sau buze rosii dar nunate cat mai naturale pentru ochi.

In rest, sa fiti bine dispuse si pline de viata! Cu siguranta veti avea o stralucire aparte.

Pentru baieti singurul sfat este sa fie curati,sa miroasa bine,si sa aiba o atitudine cat mai eleganta. Fetele vor aprecia. J

NU uitati ! LESS IS MORE ! Ghidati-va dupa mottoul acesta!

Petrecere frumoasa!

Advertisements

One thought on “Ori la bal ori …

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s